Nanette Weteling Advocate is gevestigd in een mooi oud pand aan het Jan Cunenpark in Oss. Het kantoorpand ligt tussen museum Jan Cunen en het gemeentehuis van Oss in. Het kantoor is gevestigd op de begane grond. Tijdens kantooruren is de voordeur van het pand gewoon open. Als je naar binnen loopt, loop je in feite meteen tegen mijn kantoorruimte aan. Deze is herkenbaar door een poster met logo op de deur.

Contact- en kantoorgegevens

Bezoek- en post:
Raadhuislaan 2A
5341GM Oss

Telefoon, fax, mail:
Tel: 0412-727 077
Fax: 0412-744 233
Mail:

Telefoon en bezoek

Mijn kantoor is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8 tot 18u. Als ik er niet ben wordt de telefoon door een telefoniste opgenomen. Je kunt je naam en nummer doorgeven dan bel ik z.s.m. terug of je kunt mij zelf een mailtje sturen en je vraag zo voorleggen.

Bezoeken kan alleen op afspraak. Bel of mail dan eerst om een afspraak te maken.

Route en parkeren

Kom je met de auto? Voer dan Ridderhof 40 in. Je komt dan aan de achterkant van het gebouw waar je ook kunt parkeren. De ingang is aan de voorzijde van het gebouw. Let op: wanneer je vanaf de Raadhuislaan het Heschepad in rijdt (links van het gemeentehuis) kom je op een fietsstraat. Deze fietsstraat is toegestaan voor automobilisten.

Kom je met de trein, dan is het ongeveer vijf minuten lopen. Verlaat het station aan de zijde van de Spoorlaan. Loop links de Spoorlaan in, ga bij de stoplichten rechtsaf en steek na 100 meter de weg over. Loop de Ridderhof in totdat je een slagboom ziet. De ingang is aan de voorzijde van het gebouw.